Op deze site vindt u informatie over de winkels die gevestigd zijn in winkelcentrum Stadspoort alsook over openingstijden en activiteiten die regelmatig plaats vinden in en rond het winkelcentrum.

Wijkwinkelcentrum Stadspoort is door zijn ligging (direct aan de A12) zeer eenvoudig en makkelijk te bereiken. Aan beide zijden van het winkelcentrum zijn parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in ons winkelcentrum.

Naast de twee grote supermarkten (Albert Heijn en Jumbo) zijn er ook verswinkels (Bakker Bart, keurslagerij de Haas en Boer Thijs). Het winkelcentrum bestaat uit 20 winkels (oppervlakte 6.500 m²) waaronder een aantal landelijke winkelketens als Action, Hema, Shoeby, Ter Stal , DA Drogist en Bruna.

Dit ruime aanbod wordt verder aangevuld met een reisbureau (VakantieXperts), kapsalon (Team Kapsalon), schoenmaker (Klomp), bloemenwinkel (Florado), opticien (van den Bergh), horeca (Cafetaria Stadspoort en De Bourgondiër). Kortom een wijkwinkelcentrum met een gevarieerd aanbod van branches, makkelijk bereikbaar en volop gratis parkeren.

Winkelen boven verwachting doet u in de Stadspoort.

 

 

Like ons op Facebook
Bekijk alle winkels

Openingstijden

De openingstijden van de passage zijn:

Maandag: 08:30 uur - 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag: 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag: 08:30 uur - 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag: 08:30 uur - 18:00 uur

Rond de feestdagen